شركت ایده پردازان مکعب به عنوان يكي از موفق ترين طراحان و مجريان سيستم هاي حفاظتي و امنيتی در استان گلستان با بكارگيري پيشرفته ترين محصولات از معتبرترين شركت هاي جهان وبهره گیری از دانش فنی نیروی متخصص با هدف ایجاد آرامش و امنیت برای شما مردم عزیز آماده ارائه بهترین خدمات در این زمینه می باشد.
کیفیت، خدمات مداوم، پشتیبانی مناسب و رضایت مشترک، آرمان و هدف ماست.
انواع سیستم های اعلام حریق و دزدگیر
سیستم های اعلام حریق متعارف
درسیستم های اعلام حریق متعارف تعدادی نقاط تماس و ردیاب ها که در قالب یک مدار به هم متصل هستند در یک منطقه از ساختمان به صفحه کنترل مرکزی متصل هستند.هر منطقه یک مدارمی باشد.صفحه کنترل سیستم اعلام حریق دارای تعدادی لامپ منطقه می باشد.دلیل وجود مناطق در سیستم های اعلام حریق ، اعلام نسبی مکان حریق می باشد.
سیستم های اعلام حریق آدرس پذیر
اصول ردیابی و تشخیص سیستم های اعلام حریق آدرس پذیر مشابه به سیستم های اعلام حریق متعارف می باشد به جز اینکه صفحه کنترل می تواند مشخص کند که دقیقا کدام ردیاب و یا نقطه تماس ، آژیر را آغاز کرده است. مدار ردیابی در سیستم های اعلام حریق آدرس پذیر به صورت حلقه ای سیم کشی شده اند و ظرفیت هر یک از حلقه ها تا ۹۹ دستگاه می باشد.ردیاب سیستم های اعلام حریق آدرس پذیر اساسا همان ردیاب های سیستم های اعلام حریق متعارف هستند با این تفاوت که در سیستم های آدرس پذیر هر ردیاب داری یک آدرس منحصر به فرد می باشد.
سیستم های اعلام حریق آنالوگ
سیستم های اعلام حریق آنالوگی آدرس پذیر اغلب سیستم های اعلام حریق هوشمند خوانده می شوند و دارای نوع های بسیار متفاوتی می باشند که بر اساس پروتکل هایشان تشخیص داده می شوند. سیستم های اعلام حریق آنالوگ آدرس پذیر بسیار پیچیده تر از دو نمونه فوق می باشند. هدف اصلی این سیستم ها کمک برای جلوگیری از وقوع اشتباه آژیر خطر می باشد.به وسیله سیستم های اعلام حریق آنالوگ آدرس پذیر تا ۱۲۷ دستگاه ورودی شامل : ردیاب دود ، نقطه تماس ،ردیاب حرارت ، مانیتورهای تماس و سایر دستگاه های رابط و همچنین تا ۳۲ دستگاه خروجی شامل حلقه های صوتی ،ماژول امدادی ،ماژول تصویری نیز می توانند پشتیبانی کنند.
سیستم های اعلام حریق بی سیم
سیستم های اعلام حریق بی سیم جایگزین بسیار موثری در تمامی زمینه ها و کاربرد ها برای سیستم های اعلام حریق سنتی می باشند. سیستم های اعلام حریق بی سیم دارای عملکرد مطمن و ایمن می باشند ، بوسیله کنترل ارتباطات رادیویی برای اتصال دستگاه ها و سنسور ها(ردیاب دود ،Call Points و…). یک مفهوم ساده که مزیت های بسیار یکتایی را فراهم می کند و یک سیستم کاملا آنالوگ قابل آدرس دهی تشخیص حریق بدون نیاز به سیم می باشد.
سنسورهای حرکتی
سنسور چشمی یا آشکارساز حرکت یک سنسور تشخیص دهنده حرکت می باشد که به واسطه قابلیت های بالای خود از محبویت زیادی در بین سنسورهای دزدگیر برخوردار است. سنسور چشمی بر اساس امواج مادون قرمز فعالیت می کند. در درون این سنسور المانی به نام PIR وجود دارد که در صورت تشخیص هرگونه تغییرات حرکتی در محیط تحریک می شود. محدوده دید این نوع سنسورها در حالت نرمال در حدود 10 متر با زاویه دید 110 درجه است. سنسورهای چشمی به صورتی عمل می کنند که هرقدر فرد یا جسم محرک فاصله بیشتری با سنسور داشته باشد میزان حساسیت آن کمتر خواهد بود.
سنسور شکستن شیشه و حساس به ضربه
کاربرد این نوع سنسورها و حسگرهای حساس به لرزش در سیستم های دزدگیر اماکن، برای آژیر کشیدن و هشدار دادن به محض اینکه شخص یا اشخاصی قصد شکستن شیشه، شکستن درب و یا تخریب دیوار را داشته باشند. مکان مناسب برای نصب شوک سنسور و حسگرهای حساس به لرزش، بر روی شیشه، درب و یا دیوار می باشد. به دلیل محل نصب این سنسورها، اکثر آن ها بی سیم بوده تا نیازی به سیم کشی از محل قرارگیری سنسور به پنل مرکزی دزدگیر اماکن نباشد.
تلفن کننده و سیستم های کنترل از راه دور
دستگاه تلفن کننده در سیستم های دزدگیر وظیفه خبر رسانی به مالک دستگاه و یا نیروهای امنیتی و ویژه را دارد. برخی از این دستگاه ها با تعداد مشخصی از شماره های ذخیره شده در حافظه خود تماس میگیرند و فقط آژیر پخش می کنند و مالک دستگاه را از احتمال خطر مطلع می کنند. نوع دیگر این دستگاه به جای پخش آژیر به هنگام تماس تلفنی آدرس و پیامی را که مالک دستگاه بر روی آن با صدای خود ضبط نموده، پخش می شود و بنابراین کاربر میتواند یکی از شماره های دستگاه را به نیروی انتظامی و یا گشت نگهبانی منطقه اختصاص دهد.